Om mensdisc.se

Om mensdisc.se

Jag har använt menskopp i 15 år och har varit väldigt nöjd. Jag har sålt menskoppar, informerat och svarat på kunders frågor om menskoppar i över 10 år. Det är ingen underdrift att säga att menskoppen är en produkt som verkligen ligger mig varmt om hjärtat.
Under 2020 gjorde dock mensdiscen entré i mitt liv och förälskelsen var omedelbar. Så enkel att sätta in och ta ut! Och den funkade perfekt utan läckage från dag 1. Inget trixande med att skapa undertryck och se till att den är ordentligt utvecklad. Jag skulle vilja kalla mensdiscen för ett återanvändbart mensskydd version 2.0

När jag köpte min första mensdisc så fanns den inte att få tag på i Sverige utan jag fick beställa från USA. Det tog nästan en månad innan jag fick hem den och det blev dyrt med frakt, moms och tullavgifter.  Eftersom jag tyckte så mycket om den så ville jag att mensdiscen skulle kunna bli tillgänglig för fler. Det var så siten Mensdisc.se kom till.

Allt gott till er som vill bidra till en bättre miljö genom att använda en återanvändbar mensdisc!

Anna Mattsson
Utvecklare och grundare av Mensdisc.se

Företaget bakom Mensdisc.se är Anna Mattsson Enskild firma med säte i Göteborg. Företaget innehar F-skattsedel.